Liefdadigheids
evenement

Sinds 2011 brengt de “Make a wish foudation” een creatieve toets aan haar grote jaarlijkse herdenkingsavonden door samen te werken met het evenementenbureau ALLELUIAS EVENTS.
De eerste delen van het spektakel in Vorst Nationaal en aan de Ijzel worden georganiseerd door David De Bruyne en enkele van zijn partners die vrijwillig hebben mee gedaan om groot en klein te verassen.
30 minuten waanzin om de sfeer te verwarmen.

Categories:
Evénements caritatifs
Event:
Classique
#
#
Liefdadigheids
evenement

“Toen ik voor het eerst de verantwoordelijke van Make a wish ontmoette, wisten we onmiddellijk dat we onze talenten samen moesten leggen.
Tot dan leefde ik in een wereld waar alleen de ontwikkeling van mijn huwelijk en mijn bedrijf belang hadden. Maar op een dag is mijn kleine fee geboren, Viviane. Een kind veranderd alles in je leven.
Opeens wordt alles duidelijk! Wat als mijn enige reden in mijn leven zou lijden,… verdwijnen? Dit overkomt niet alleen aan de anderen …
Is er een oplossing voor het onvermijdelijke? Een sprankje hoop?
Make a wish zorgt voor licht wanneer alles donker is. Het is een prachtige sprankelende visie die zijn willen over brengen aan deze verzwakte kinderen.
Er is toch niets mooier?
Verenig dus je krachten, geef u tijd en energie en zo zal u ook concreet Make a wish kunnen ondersteunen!
Graag wil ik ook Anne Sand, Arnaud Petit, Alain Slim, Jacques Monseu, Pierre, Cédric Orban en zijn dansers, Yvan, Petra, Cédric Dykmans, Antoine Vanderlinden, Isabelle Bequet en de figuranten en U… willen bedanken voor alles!”
David De Bruyne- Vivian