Covid19 Actie

OPLOSSINGEN VIDEO TEAMBUILDINGEN

We maken allemaal een ongekende wereld crisis door. De emotionele impact kan bijzonder zwaar zijn voor ons allemaal.

Daarom heeft Alleluias events voor U verschillende leuke video- en/of persoonlijke ontwikkelingsprogramma's bedacht om het hoofd in volle bewustzijn boven water te houden.

Het is tijd om elkaar terug te zien, om terug samen te komen. Om weer positief aan het werk te gaan en met veel enthousiasme. Om met uw collega's de banden terug te smeden. Die banden die zo belangrijk zijn voor het correct functioneren van uw maatschappij.

Het leven houdt niet op, integendeel, het is in volle evolutie.

We mogen elkaar nu nog niet fysiek benaderen?

Kom en ontdek onze «virtuele» team building programma's, 100% video's, 100% plezier, 120% effectief! Kies dus één van ons video programma’s :

>

De Murder Party

Een ongelooflijk «levend» programma waarin je de verdachten (professionele acteurs) vanuit de « Relais des Rêves » in live zult interviewen om dit politieonderzoek op te lossen. De politie, de notaris, de echtgenoot van de overledene, onze vriend archeoloog, de butler, het zoeken van de kamer en de geheime schuilplaatsen, allemaal in video en uitsluitend voor uw groep.
Interviews, toneelstukken, live actie en vooral team samenwerking, leuke waanzin en pure ontspanning tijdens 1 uur. Een toffe ervaring voor een TEAM !

Contacteer ons

op 0473 94 25 31 of per mail via

david@alleluias.com

Uw offerte hier

« Quiz Busters Videos »

Test uw cinema- ,muzikale- en reclame kennis op een originele manier met verschillende interactieve quizzen die op het scherm worden afgebeeld.

Elk team vertegenwoordigt een beroemde acteur en zal verschillende leuke vragen moeten beantwoorden.
Na een paar minuten hebben de teams slechts één idee in gedachten: WINNEN !

Deze animatie van 60 minuten, die door 1 acteur wordt gepresenteerd, bevat enkele delen van de beroemdste quizzen ter wereld: onzichtbare acteurs, de mysterieuze soundtrack, de Impro Dance, de Air Band, mystery commercials en vele anderen.

Contacteer ons

op 0473 94 25 31 of per mail via

david@alleluias.com

Uw offerte hier

« Show Must Go (to your) Home »

Geïnspireerd door de beroemde televisieshow, brengt dit nieuw programma alle elementen samen om een moment vol emoties te beleven.

Een professionele animator neemt je mee in een rustig progressief delirium tot een adembenemend hoogtepunt.

Beroemde games worden gepresenteerd en je zal er alles aan willen doen om het spel te winnen.

Uitdagingen en teleurstellingen in een paar klikken.

Wij wachten op U!

Contacteer ons

op 0473 94 25 31 of per mail via

david@alleluias.com

Uw offerte hier

« Mindfullnes initiatie »

Volgens een studie van Harvard-onderzoekers verliezen we gemiddeld 47% van onze tijd door negatieve gedachten.

Vooral tijdens deze ingewikkelde COVID periode hebben we de tijd om te reageren op deze gedachten en ze positiever te bekijken.

Door meditatie en het volledig bewustzijn, zullen we jullie leren om je te concentreren op het « NU-moment », moment na moment, opzettelijk en zonder de waarden hiervan te oordelen.
Deze zeer universele bevoegdheid wordt over het algemeen weinig uitgeoefend. We zijn inderdaad vaak uit op duizend competities van hier en nu, fuctioneren als een automatische piloot, gevangen als herkauwers over het verleden, projecteren ons op de toekomst of oordelen over het heden.

Dit gedrag, vaak een bron van stress, kan leiden tot een ongemak of erger nog tot psychische pijn: spanningen (fysiek en/of psychologisch), prikkelbaarheid, sombere stemming, relationele spanningen, impulsiviteit, concentratie moeilijkheden, slaapstoornissen, vermoeidheid, etc.

Deze video workshop «in volle bewustzijn» kan worden beleefd vanaf een beginners niveau tot het bevestigd niveau.

Een workshop waarin je de verschillende benaderingen van mindfulness zult ervaren en de miraculeuse effecten ervan zult meemaken

Contacteer ons

op 0473 94 25 31 of per mail via

david@alleluias.com

Uw offerte hier

>

>

>